Ανάπτυξη Σταδιοδρομίας

  1. Τι δεν πάει καλά στη δουλειά σου και επιθυμείς αλλαγή;
  2. Τι δεν πάει καλά και το αντιλαμβάνεσαι από τη δουλειά σου;

Αν η ερώτηση είναι αυτή που δίνει διέξοδο και ερμηνείες στον προβληματισμό σου, τότε στο Personal Development & Coaching θα βρεις λύσεις.

Αν με τη βοήθεια της 1ης ερώτησης επιβεβαιώνεις ότι

  • νιώθεις παγιδευμένος/η σε έναν λάθος ρόλο, σε ένα λάθος επαγγελματικό αντικείμενο
  • δεν είσαι ευχαριστημένος/η από την επαγγελματική τους ζωή, χωρίς να μπορείς να εντοπίσεις για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό και χωρίς να γνωρίζεις τι μπορείς να κάνεις για να το αλλάξεις

Τότε η Συμβουλευτική ΣταδιοδρομίαςCareer Coaching μπορεί να σε βοηθήσει! Είτε βρίσκεσαι σε διαδικασία αλλαγής αντικειμένου και επανασχεδιασμού της επαγγελματικής σου πορείας, είτε καλείσαι να πάρεις κρίσιμες επαγγελματικές αποφάσεις, πρόκειται για μια εξατομικευμένη υποστηρικτική διαδικασία που ολοκληρώνεται στα εξής στάδια:

  1. Εντοπισμός σημείων “δυσαρέσκειας”. Ποια πτυχή του “Εαυτού” είναι εκείνη που ζητά την αλλαγή; Ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα;
  2. Αναζήτηση εναλλακτικών επιλογών σταδιοδρομίας.
  3. Διερεύνηση / αποσαφήνιση δεξιοτήτων, αξιών, ενδιαφερόντων, στοιχείων της επαγγελματικής προσωπικότητας, προσωπικών αναγκών και του ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος για τον ίδιο. Στο στάδιο αυτό κι αν το επιθυμείς μπορούμε ν’ αξιοποιήσουμε και ψυχομετρικά εργαλεία (test επαγγελματικού προσανατολισμού).
  4. Διαμόρφωση των επιθυμητών επαγγελματικών στόχων και κατάστρωση βιώσιμων πλάνων δράσης για την επίτευξή τους. Είτε οι στόχοι αφορούν στην συνέχιση της εκπαίδευσης, στην αλλαγή της παρούσας εργασίας, ή στην στροφή καριέρας ο Coach θα σε βοηθήσει στην προετοιμασία αυτών των βημάτων και στην ενδυνάμωση για την υλοποίησή τους.
  5. Παρακολούθηση της πορείας υλοποίησης, αξιολόγηση του βαθμού επίτευξης των στόχων και των αποτελεσμάτων, επαναπροσδιορισμός & επανασχεδιασμός όπου απαιτείται.

Δες προγραμματισμένα σεμινάρια ή ομάδες

Συνεδρίες Μέσω Skype

Μην χάνεις χρόνο στις μετακινήσεις


Πρώτη συνεδρία δωρεάν!


Επικοινώνησε μαζί μας στο 211-2211817 ή συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας


Επικοινώνησε μαζί μας